Program


Sing, Sing, Sing II.

Sing, Sing, Sing II.

SingSingSing Musical Show - Karácsonyi különkiadás
A sok meglepetést ígérő produkcióban népszerű zenés darabokból, musicalekből csendülnek fel dalok.

Meglepetésdalokkal, sztárfellépőkkel ismét látható a SingSingSing Musical Show a Soproni Petőfi Színházban december 27-én és 28-án - a tervek szerint dupla előadásokkal. Az esteken színpadra lép a The BayTheWay, Mészáros Árpád Zsolt, Füredi Nikolett, Buch Tibor, Halas Adelaida, Savanyu Gergely, Szőcs Erika, Horváth Andor, Simon Andrea és Kiss Norbert (Noró).

A rendező-koreográfus Szakál Attila.

Világslágerek, sztárparádé, géppuskalábú táncosok, fergeteges hangulat, parádés látványvilág várja a közönséget ebben a produkcióban. Tucatnyi musical (Macskák, Moulin Rouge, Nyomorultak, Aida, Notre Dame, Szép nyári nap, Diótörő és Egérkirály) harminchárom dala kap helyet a soproni SingSingSing karácsonyi kiadásában.

Olyan népszerű számokat hallhat a közönség többek között mint az Éjfél, az Elvisz Trén a Lady Marmalade, a 220 felett, a Holnap hajnalig, a We Will Rock You, a Legjobb cucc, Belle, Két örvény, de a showban még soha el nem hangzott dalok is felcsendülnek kitűnő feldolgozásokban. Így elhangzik a Piramistól az Ajándék, az R-Go-tól a Létezem, és szerepelnek az énekesek repertoárjaiban igazi karácsonyi örökzöldek is.

Zenészek:

Nagy Miklós (gitárok)

Nagy Attila József (zenészek)

Közreműködnek:

A színház tánckara

Petőfi Színház Színitanodájának növendékei

Ajánló


Céginformációk Közzététel Programarchívum Jogi nyilatkozat

Együttműködő partnereink:

© 2016 | ProKultúra Sopron, Minden jog fenntartva | +36 99 / 517-500 | info@prokultura.hu

Feki Webstudio - honlap, weblap, kereső-optimalizálás