Program


Theodor Milkov workshop

Theodor Milkov workshop

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 17. szombat, 13:00

Theodor Milkov orosz-görög származású innovatív marimba művész. Milkov jól ismert a dob „zongorista” stílusú megközelítéséről, forradalmi ötleteiről és technikai képességeiről, mellyel új szintre emelte a marimba-játékot. Repertoárja nem csak a csembalót, a zongorát fogalja magába, de a barokktól a romantikus korszakig írt már zenét, és kortárs műveket is szerez.

A zeneszerzővel, Ruud Wienerrel közös együttműködésük során Milkov egy teljesen új Marimba repertoárt alkotott, valamint egy oktatói sorozatot is létrehozott, melynek a „Fluent Movements for Marimba” címet adta, mely annyit jelent, hogy „Könnyed Mozdulatok a Marimbára.” Ez a közös munka Milkovot két marimba oktatóvideó elkészítésére inspirálta, ami jelenleg is elérhető weboldalán.

Milkov művészi életének fontos aspektusa az új zeneművek megbízásos készítése. Így született meg a „Passacaglia;” mely egy masszív, nehéz, tónusaiban ellenpontos, és technikailag briliáns műremek, melyet Raymond Helble írt a 2016-os PASIC debütálására.

Tehetsége lehetővé tette Milkov számára, hogy klasszikus Marimba repertoárral olyan fesztiválokon lépjen fel, mint a Sofia Music Weeks – Bulgariában, a Oranjewoud Festival -Hollandiában, vagy éppen a belgiumi Bach Academy Brugge-on.

Olyan külföldi iskolákban tartott már mesterkurzusokat szerte a világon, mint például a HfM Muenster (Németország), Colburn School of Music Los Angeles (Egyesült Államok), Northwestern University (Egyesült Államok), Conservatorium van Amsterdam (Hollanida), Conservatoire Saint-Maur-des-Fossés (Franciaország), Salerno Conservatory (Olaszország), de Taiwanon is.

Ütőhangszeres tanulmányait hét évesen kezdte a görögországi Municipal Conservatory of Patras-on, nevelőapja, Maxim Mankovski keze alatt. Később a 2002-2009-es periódus után a németországi Musikhochschule Detmold-ban folytatta tanulmányait, majd a holland Royal Conservatoire Den Haag and Conservatorium Van Amsterdamban, olyan professzoroktól tanult, mint Peter Prommel, Hans Zanderoep, Fedor Teunisse, Luuk Nagdegaal, Nick Woud és Gustavo Gimmeno.

Zenei alapképzését a németországi Detmold Musikhochschule-ban és a holland Conservatorium Amsterdam-ban végezte. Zenei mesterfokozatát a holland Royal Conservatoire Den Haag és a németországi Detmold Musikhochschule-n szerezte Konzertexamen témában.

2017-ben megrendezte az első Nemzetközi Marimba Nyári Tábort, (MIMSC, vagyis a Milkov International Marimba Summer Camp-et,) ahol olyan metódusú kurzusokat tartott, mint amilyen a "Fluent Movements for Marimba.” A tábor hamar az egyik legérdekesebb és legsikeresebb eseménnyé nőtte ki magát, hiszen a világ minden pontjáról, például Amerikából, Japánból, Taiwanból, Zimbabwéből, Lengyelországból, Franciaországból, Olaszországból, Spanyolországból, Oroszországból, Costa Ricáról, valamint Dániából, Finnországból, Kínából és Magyarországól is érkeznek táborozók és művészek, hogy tőle tanuljanak.

A mesterkurzusokra bérletváltható, melynek ára 10.000 Ft (8 alkalom).
Pedagógusok számára – amennyiben min. 2 fős diákcsoporttal érkeznek – a mesterkurzusok díjmentesek.
Az aktív workshopokra az info@soprondrum.hu címre írva,emailben regisztrálhat.

További részletek:
http://soprondrum.com/
www.fertorakosikofejto.hu

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

Ajánlatunk


Ábrahám Pál: Bál a Savoyban revü-operett Többször megfilmesített, népszerű operett a szerelem hatalmáról, amely a házasságot is képes látszólag széttörni, majd mégis összetartani. Egy dalmű, amelyben a múltbeli bohém ígéretet akkor kellene beváltani, amikor már lehetetlen. Egy revü, ahol a dzsessz világában kiteljesedik a női egyenjogúság. S adott minden kellék: álruhák, véletlennek tűnő találkozások, megcsalás és hűség drámai pillanatai, s olyan slágerek, mint a La bella Tangolita, a Sevilla vagy a Kicsike, vigyázzon egyszer nagymama lesz.

Koprodukció a Pesti Broadway Alapítvánnyal Jávori Fegya – Kállai István & Gábor – Müller Péter Sziámi Lévi’Story A farmerkirály - Klezmer musical "A világsiker musicalje" Dramaturg: Kerényi MG A művet Levi Strauss élete és az amerikai kivándorlási hullám ihlette

Ajánló


Légy részese egy kalandos utazásnak a James Bond-filmek világában!

Augusztus 5-6. CSÓKKIRÁLY – KONCERTSHOW Tisztelet a magyar rock and roll, a Hungária együttes és Fenyő Miklós előtt. Most a…

2022. május 21. (szombat) 19.00 Pakulár: csillag-ég-hegytető a Sopron Táncegyüttes műsora

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!