Program


Pénzügyi kultúra, avagy mit tanulhatnak a gyermekek a szüleiktől,illetve a szülők a gyermekeiktől?

Pénzügyi kultúra, avagy mit tanulhatnak a gyermekek a szüleiktől,illetve a szülők a gyermekeiktől?

Tudatos Szülők Iskolája - Gyerekekről szülőknek
Előadó: Prof. dr. Németh Erzsébet, szociálpszichológus

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

A gyermeknevelés gyönyörű feladat, ám sokszor ugyanannyira nehéz is. A sok elméleti és gyakorlati technika között nehéz eligazodni, hiszen minden gyermek más. A Tudatos Szülők Iskolája előadássorozattal most ebben az információ-áradatban szeretnénk támpontot, segítséget nyújtani akár az egészen apró gyerekek, akár a kamaszkorú iskolások szüleinek. Meghívott előadóink olyan témákat boncolgatnak, amikből mindenki haza tud vinni valami hasznosat: új gondolatokat, megerősítést arról, hogy jól csinálja, gyakorlati praktikáka. És az érzést, hogy nincs egyedül ebben a nagy feladatban.

 

A Pénziránytű Alapítvány azoknak kíván segítő kezet nyújtani, akik elhatározták, hogy kezükbe veszik a pénzügyeiket, hogy biztonságosabbá, tervezhetőbbé tegyék az életüket. Ennek keretében egy Magyarországon egyedülálló pénzügyi személyiség kérdőív jelent meg a Pénziránytű Alapítvány honlapján (https://penziranytu.hu/penzugyi-szemelyisegteszt)[1]. A teszt segítségével a kitöltők, felnőttek, középiskolások és felsőtagozatosok megismerhetik saját pénzügyi szokásaikat, erősségeiket, gyengeségeiket, ami pénzügyeik sikeres és tudatos kezelésének alapfeltétele.

A teszt iránt igen jelentős érdeklődés mutatkozott, olyannyira, hogy mára már mintegy 60 ezren töltötték ki a tesztet. Az előadásomban bemutatom, miben különböznek és miben hasonlítanak a felnőttek és a kisebb és nagyobb tinédzserek. Miképpen fejleszthetik a szülők eredményesen gyermekük pénzügyi tudatosságát. Van azonban néhány meglepő eredmény, ami azt mutatja, hogy érdemes a szülőknek többet tanulnia a gyermekeikről, sőt a gyermekeiktől is akár.

 

A bérlethez tartozó összes előadás:

  • 02.24.

Bűvösvölgy - Sopron megbízásából

Véghné Kátai Ildikó és Dunaveczki András médiaértés-oktatók

Mit jegyez meg rólunk az internet?

  • 03.23.

Pénziránytű Alapítvány megbízásából

Prof. dr. Németh Erzsébet, szociálpszichológus

Pénzügyi kultúra, avagy mit tanulhatnak a gyermekek a szüleiktől, illetve a szülők a gyermekeiktől?

  • 04.27.

Beszédes Henrietta, Boldog Gyerek Alapító, szerkesztő - műsorvezető

5 eszköz a büntetés nélküli neveléshez dackorszak alatt

 

Helyszín: GYIK Rendezényház

Jegyár: egy előadás díja 1990 Ft.

A négy előadásra lehetőség van bérletet vásárolni, aminek díja 6990 Ft.

 Bérlet: https://bit.ly/tudatosszulok

 

[1] Pénzügyi Személyiségteszt kidolgozója Prof. dr. Németh Erzsébet, szociálpszichológus, egyetemi tanár

 

Ajánlatunk


A romantikus történet rengeteg humorral van átszőve, markáns karakterei szinte minden műfaj művelőit megihlették már. Az élő zenekarral játszott musicalben éppúgy megtalálhatóak az intim lírai jelenetek, mint a látványos tömeg- és táncképek, és természetesen nem maradhatnak el a kaszkadőr elemeket tartalmazó akciójelenetek sem. Mindezek, valamint a szerzőpáros, a rendező és a szereplőgárda eddigi munkái biztosítékok a közönség számára egy színvonalas, nyáresti színházi élményre.

Enni jó! Enni majdnem olyan jó, mint játszani, de játszani és enni egyszerre, a világon a legjobb dolog. Főleg reggelizőst, ebédelőst, uzsonnázóst, és vacsorázóst: gombócokkal, akár a labdák, dödöllével, mint a kis csigák, vagy bármivel… Az apróknak szóló Dödölle című előadásban eszünk, iszunk, játszunk sokat!

Mindenkiben ott a szunnyadó gyermek, így a tündérmeséket a felnőttek is szeretik, csak be kell őket csomagolni „felnőtt köntösbe”! A „Gyöngyhajú lány balladája” című musical egy fiatal lány felnőtté válásán, első nagy szerelmi csalódásán keresztül idézi meg a Balaton part, a tó ősi mitikus legendáit.

Ajánló


A Rátonyi Róbert Színház zenés családi mesejátéka a Barlangszínházban!

A vén bakancsos és fia, a huszár, az egyik legismertebb magyar népszínmű 1853-ban született.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!Céginformációk Közzététel Programarchívum Jogi nyilatkozat

Együttműködő partnereink:

© 2016 | ProKultúra Sopron, Minden jog fenntartva | +36 99 / 517-500 | info@prokultura.hu

Feki Webstudio - honlap, weblap, kereső-optimalizálás