Program


Ötórai hangoló - Mendelssohn Esz-dúr vonósnégyes op. 12.

Ötórai hangoló - Mendelssohn Esz-dúr vonósnégyes op. 12.

Felix Mendelssohn-Bartholdy csodagyerekként kezdte pályafutását, tehetségét sokan Mozartéhoz hasonlították. Első vonósnégyeseit is tizenéves korában komponálta, komoly szakmai felkészültséggeé és elsodró romantikus lendülettel.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 23. vasárnap, 17:00

Idén is váltható Dohnányi bérlet! A 8 alkalomra szóló bérlet 2019. november 1. és december 31. között váltható kizárólag személyesen a Pro Kultúra jegyirodájában.

Ajánlatunk


A Győri Filharmonikus Zenekar sikertörténetébe biztos beleégett egy dátum: 2009, amikor a legendás olasz filmzeneszerző-karmesterrel, az Oscar-díjas Ennio Morricone-val nagysikerű távol-keleti és európai turnén vett részt. A társulat a Kékfrankos koncertsorozat lezáró koncertjén augusztus 24-én (szombat), a We all love Ennio Morricone tribute albumról válogat, megidézve a Mester zenei örökérvényű zenei nagyságát, Ludovico Fulci dirigálásával.

Mindenkiben ott a szunnyadó gyermek, így a tündérmeséket a felnőttek is szeretik, csak be kell őket csomagolni „felnőtt köntösbe”! A „Gyöngyhajú lány balladája” című musical egy fiatal lány felnőtté válásán, első nagy szerelmi csalódásán keresztül idézi meg a Balaton part, a tó ősi mitikus legendáit.

Ünnepi a pillanat, a vörös szőnyegen vonulhatunk be az idei Kékfrankos koncertsorozat nyitóelőadásán, a Hollywood classics című programmal indul a felhőtlen szórakozást kínáló győri bemutatkozás június 2-án (vasárnap).

Ajánló


A színpadon fellép az ExperiDance 22 fős tánckara és a 100 Tagú Cigányzenekar 20 fős szólistái.

Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Céginformációk Közzététel Programarchívum Jogi nyilatkozat

Együttműködő partnereink:

© 2016 | ProKultúra Sopron, Minden jog fenntartva | +36 99 / 517-500 | info@prokultura.hu

Feki Webstudio - honlap, weblap, kereső-optimalizálás