Program


Miaú

Miaú

Pöttömszínházi előadás 0-tól 4 éves korig / Sólyom Tamás és a Bábrakadabra Bábszínház előadása
„Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy barna fülű kiskutya, aki kedvenc párnáján pihent. Csodaszép dolgokról álmodott: finom csontocskáról és labdáról, mellyel jó nagyokat lehet játszani.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 12. vasárnap, 16:00

Bábos játék babáknak és tipegőknek élő zenével: kutyussal, kakassal, egérrel és méhecskével… no és persze a cicával. Szutyejev híres mesekönyvéből készült a 25 perces zenés játék, ami után babák és szüleik kézzel is megfoghatják a játszó állatokat, megszólaltathatják a hangszereket, megsimogathatják a kellékeket és megismerhetnek furcsa tárgyakat.

Az előadás során felcsendülő zenéket és dalokat Sólyom Tamás írta és játssza.

Szeretnénk felhívni közönségünk figyelmét, hogy biztonságtechnikai okokból felnőttnek és gyermeknek minden esetben külön kell jegyet váltani. Megértésüket köszönjük!

Ajánlatunk


A Fertőrákosi Barlangszínházban számos nagysikerű operaelőadás valósulhatott meg az elmúlt évtizedekben. Második éve a Soproni Ünnepi Hetek keretében operastúdió is működik, ahol fiatal pályakezdő énekesek nemzetközileg elismert mesterektől tanulhatnak. A Dohnányi teremben az Opera Stúdió Sopron ifjú szólistái mutatkoznak be ismert operák népszerű jeleneteivel, áriáival.

Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék a Csókos asszony címszerepét játssza. Ünneplik őt meg eljegyzését Dorozsmay Pista zeneszerzővel. A vőlegény azonban átmulatja az éjszakát, zálogba csapja a jegygyűrűket, és megszökik Rica Macával. A botrányos megcsalatás után érkezik Tarpataky báró, a híres mecénás. Katónak pedig dönteni kell: palota és gazdagság, csillogással kecsegtető siker vagy a szegényes bérházban eltöltött élet boldogságra vágyakozva. Zerkovitz Béla egyik legnépszerűbb, örökzöld, operettje csupa humor, szenvedély, szerelem, színház a békebeli Pestről, amikor olyan slágerek csendülnek fel többek között, mint az Asszonykám, adj egy kis kimenőt, az Éjjel az omnibusz tetején, a Gyere, te nímand, a Mi, muzsikus lelkek, valamint a műfaj és a darab emblematikus dala, a Van a Bajza utca sarkán... kezdetű sláger.

Ajánló


A Rátonyi Róbert Színház zenés családi mesejátéka a Barlangszínházban!

A szimfonikus szuperkoncert mindenki számára ismert, felejthetetlen slágerekkel (csak, hogy pár példát említsünk: Michael Jackson, Tina Turner, Donna Summer, ABBA,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Céginformációk Közzététel Programarchívum Jogi nyilatkozat

Együttműködő partnereink:

© 2016 | ProKultúra Sopron, Minden jog fenntartva | +36 99 / 517-500 | info@prokultura.hu

Feki Webstudio - honlap, weblap, kereső-optimalizálás