Program


Mesében állunk csoda-kertben
2

Mesében állunk csoda-kertben

Piros Ildikó neve ismerősen cseng az ország minden táján, azonban a soproni közönség számára különösen kedves lehet!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 13. szombat, 17:00

Jó pár éven keresztül voltak jelen a Soproni Petőfi Színház életében, társulatában, férjével Huszti Péter színművésszel. A művészházaspár kimagasló alakításait máig szívükbe zárták a soproni nézők, hiszen tehetségük, kedvességük, a nézők iránti szeretetük tette őket azzá, akik. 

 

Piros Ildikó néhány évvel ez előtt egyszer már visszatért Sopron kulturális életébe, az Abigél titkai című önálló estjével. Idén tavasszal ismét elérkezik a pillanat, amikor a művésznőt láthatja a nagyérdemű! Áprilisban újabb önálló estjével örvendezteti meg a soproni közönséget Mesében állunk csoda-kertben címmel.

Ajánlatunk


A műfaj rajongóinak kívánságára kerül színre minden idők egyik legnagyobb, legnépszerűbb magyar operettje, a Csárdáskirálynő a Barlangszínházban!

A szimfonikus szuperkoncert mindenki számára ismert, felejthetetlen slágerekkel (csak, hogy pár példát említsünk: Michael Jackson, Tina Turner, Donna Summer, ABBA, Dua Lipa) fűszerezi meg a június 29-i (szombat) nyárestét a Fertőrákosi Barlangszínházban.

2024 március 17-én a Veszprém Arénában osztatlan közönségsiker által kísérve bemutatódott a hihetetlenül nagyszabású „SZÁLLJ FEL SZABAD MADÁR” koncertshow!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!Céginformációk Közzététel Programarchívum Jogi nyilatkozat

Együttműködő partnereink:

© 2016 | ProKultúra Sopron, Minden jog fenntartva | +36 99 / 517-500 | info@prokultura.hu

Feki Webstudio - honlap, weblap, kereső-optimalizálás