Program


Magyar legendák: Solti János és Kőszegi Imre bemutató előadása

Magyar legendák: Solti János és Kőszegi Imre bemutató előadása

A SopronDrum fesztivál ideje alatt nemcsak koncertekre, hanem bemutató koncertekkel egybekötött mesterkurzusokra (workshop) is várjuk az érdeklődőket! Amennyiben Ön mind a nyolc workshopra egyszerre, egyidőben vált jegyet, személyesen vagy online, kedvezményt biztosítunk.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 16. vasárnap, 17:00

A SopronDrum fesztivál ideje alatt nemcsak koncertekre, hanem bemutató koncertekkel egybekötött mesterkurzusokra (workshop) is várjuk az érdeklődőket!
Amennyiben Ön mind a nyolc workshopra egyszerre, egyidőben vált jegyet, személyesen vagy online, kedvezményt biztosítunk.

Workshopok:
Június. 14. péntek 16.30-18.00 - Dennis Chambers Workshop/Mesterkurzus - Petőfi Színház
Június 15. szombat  10.00-11.30 - Michael Schack Push Your Drumming Workshop/Mesterkurzus & Roland cég dobkiállítása - Petőfi Színház
Június 15. szombat 12.00-15.00 - Gordon Stout Worksop/Mesterkurzus - Liszt Központ
Június 15. szombat 15.15-16.45 - Tommy Campbell Workshop/Mesterkurzus  - Petőfi Színház
Június 15. szombat 17.15-18.45 - Dennis Chambers Workshop/Mesterkurzus- Petőfi Színház
Június 16. vasárnap 09.30-14.00 - Gordon Stout Workshop/Mesterkurzus- Liszt Központ
június 16. vasárnap 17.00 - Magyar legendák: Solti János és Németh Gábor bemutató előadása
Június 17. hétfő 09.30-14.00 - Gordon Stout Workshop/Mesterkurzus- Liszt Központ

Bérlet ára nyolc jegy együttes vásárlása esetén érvényes.

Ajánlatunk


A TBG Production előadása elsősorban a zseni mögött rejlő embert kívánja bemutatni a nagyközönségnek, aki ugyanúgy hisz és remél, vágyakozik és szenved, küzd és örül, mint bármelyikünk, ugyanakkor valami bámulatos belső felhajtóerő, energia sugárzik belőle.

Sokféle mókus él Vörösmókusországban, de van egy dolog, ami az összes itt lakóban közös: mindegyikük farka dús, loboncos és vörös. Misi mókus az egyetlen, aki fekete farokkal született, ki is közösítik. Egy nap Misire bízzák a mókusok téli élelemkészletének őrzését, ám valaki ellopja az összes felhalmozott diót, mogyorót és gesztenyét. Misit nem hagyja nyugodni a gondolat, hogy a mókusok egész télire élelem nélkül maradnak, ezért Bumbával, a cirkuszi majommal útnak indulnak Afrikába, hogy megtalálják a Mindenttermő fát…

Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék a Csókos asszony címszerepét játssza. Ünneplik őt meg eljegyzését Dorozsmay Pista zeneszerzővel. A vőlegény azonban átmulatja az éjszakát, zálogba csapja a jegygyűrűket, és megszökik Rica Macával. A botrányos megcsalatás után érkezik Tarpataky báró, a híres mecénás. Katónak pedig dönteni kell: palota és gazdagság, csillogással kecsegtető siker vagy a szegényes bérházban eltöltött élet boldogságra vágyakozva. Zerkovitz Béla egyik legnépszerűbb, örökzöld, operettje csupa humor, szenvedély, szerelem, színház a békebeli Pestről, amikor olyan slágerek csendülnek fel többek között, mint az Asszonykám, adj egy kis kimenőt, az Éjjel az omnibusz tetején, a Gyere, te nímand, a Mi, muzsikus lelkek, valamint a műfaj és a darab emblematikus dala, a Van a Bajza utca sarkán... kezdetű sláger.

Ajánló


Ünnepi a pillanat, a vörös szőnyegen vonulhatunk be az idei Kékfrankos koncertsorozat nyitóelőadásán, a Hollywood classics című programmal indul a…

A műfaj rajongóinak kívánságára kerül színre minden idők egyik legnagyobb, legnépszerűbb magyar operettje, a Csárdáskirálynő a Barlangszínházban!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Céginformációk Közzététel Programarchívum Jogi nyilatkozat

Együttműködő partnereink:

© 2016 | ProKultúra Sopron, Minden jog fenntartva | +36 99 / 517-500 | info@prokultura.hu

Feki Webstudio - honlap, weblap, kereső-optimalizálás