Program


Jóka ördöge

Jóka ördöge

Sok ember legnagyobb keresztje a zsémbes asszony, akitől még az ördög sem tud megszabadítani! De Jókának, ennek a jámbor teremtésnek sikerül. Hogy mily módon, kiderül az előadásból, amely nemcsak zenés, nemcsak humoros, de a gyerekeket is résztvevővé avatják - így téve felejthetetlenné Arany János ízes szavait.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 16. csütörtök, 17:00

Jóka ördöge

Sok ember legnagyobb keresztje a zsémbes asszony, akitől még az ördög sem tud megszabadítani! De Jókának, ennek a jámbor teremtésnek sikerül. Hogy mily módon, kiderül az előadásból, amely nemcsak zenés, nemcsak humoros, de a gyerekeket is résztvevővé avatják - így téve felejthetetlenné Arany János ízes szavait.

Ajánlatunk


A TBG Production előadása elsősorban a zseni mögött rejlő embert kívánja bemutatni a nagyközönségnek, aki ugyanúgy hisz és remél, vágyakozik és szenved, küzd és örül, mint bármelyikünk, ugyanakkor valami bámulatos belső felhajtóerő, energia sugárzik belőle.

Ajánló


Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék…

A műfaj rajongóinak kívánságára kerül színre minden idők egyik legnagyobb, legnépszerűbb magyar operettje, a Csárdáskirálynő a Barlangszínházban!

A Soproni Pendelyes Kulturális Egyesület hagyományos gálaműsorait láthatják a nézők a Barlangszínházban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Céginformációk Közzététel Programarchívum Jogi nyilatkozat

Együttműködő partnereink:

© 2016 | ProKultúra Sopron, Minden jog fenntartva | +36 99 / 517-500 | info@prokultura.hu

Feki Webstudio - honlap, weblap, kereső-optimalizálás