Program


Aktuális előadások
Egészen rendhagyó és kivételes lehetőséget kínál az Opera Studio Sopron első jazz mesterkurzus hétvégéje, hiszen két teljes nap erejéig be lehet ülni meghallgatni a Váczi Eszter és Kónyai Tibor által tartott jazz órákat, előadásokat (jazz ének, improvizáció, stílusok, jazz standardek stb). Nem gyakran lehet ilyen közelről megfigyelni, ahogy Eszter és Tibor dolgoznak, tanítanak, úgyhogy azoknak, akiket érdekel a műfaj, mindenképpen ott lesz a helye. Az itt megvásárolható jegyek napijegyek passzív hallgatóknak.

Nagyon fontos kiemelni, hogy a Lisztben a jegypénztár vasárnap zárva tart, így vagy online vagy pedig személyesen legkésőbb szombatig legyenek olyan kedvesek megvásárolni a jegyeket. 

2023. április 1. du. 12-18.
2023. április 2. de. 10-16. 

Váczi Eszter jazz énekesnő a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola jazz-ének szakán 2001-ben szerzett művész és tanári diplomát. A főiskola első évének nyarán beválasztották a mindössze két éve működő, de annál nagyobb sikereket magáénak tudható Jazz+Az nevű formációba, melyet Dés László és Geszti Péter vezetett. A formációnak köszönhetően egy színpadon állhatott a magyar jazz-élet számos kiemelkedő muzsikusával. Ugyancsak a főiskolai évek alatt ismerkedett meg azokkal a zenészekkel, akik meghatározó kollégái lettek két fő formációjában, a Váczi Eszter Quartetben, és a Váczi Eszter és a Szörpben. Miután jazzkvartettje megjelentette első saját szerzeményekből álló anyagát – megteremtve ezzel egy kifejezetten rájuk jellemző arculatot –, egyre kevesebb közreműködést vállalt korábbi formációiban, így a Szörpben is. Állandó tagként jelenleg csak a saját zenekarában énekel, meghívott vendégként azonban gyakran fellép más zenészek, zenekarok felkérésére is.

Kónyai Tibor soproni zongoraművész-zeneszerző eddig 7 szerzői  lemezt jelentetett meg. A klasszikus zene mellett a jazz élet kiemelkedő alakja. Számos magyar jazz énekesnővel dolgozott már együtt, többek között Váczi Eszterrel,  Malek Andreával, Michelller Myrtillel illetve Cserháti Zsuzsával és Fábián Julival. Jazz zongoristaként nem csak  itthon de külföldön is népszerű. Több hazai fesztiválon és jazz clubban lépett fel. Külföldön sikeres koncerteket adott több Liszt Intézet - Magyar Kulturális Központ pódiumán olyan városokban, mint Bécs, Stuttgart, Los Angeles, Kopenhága, Pozsony vagy London.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!


Céginformációk Közzététel Programarchívum Jogi nyilatkozat

Együttműködő partnereink:

© 2016 | ProKultúra Sopron, Minden jog fenntartva | +36 99 / 517-500 | info@prokultura.hu

Feki Webstudio - honlap, weblap, kereső-optimalizálás