Program


Incognito

Incognito

Az Incognito egy jazz / funk zenekar az Egyesült Királyságból.


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 14. péntek, 20:00


Az együttes az angol „acid-jazz” mozgalom egyik úttörőjeként vált ismertté. Az Incognito 1979-es alakulása óta ad teltházas koncerteket egyedi és különleges hangzásvilágban megszólaló, igazi örömzenéjével. Jean-Paul "Bluey" Maunick a zenekar vezetője, énekese, gitárosa, zeneszerzője és lemezkiadója.
Az együttesben olyan előadók szerepeltek, mint Linda Muriel, Jocelyn Brown, Maysa Leak, Tony Momrelle, Imaani, Vanessa Haynes, Mo Brandis, Natalie Williams, Carleen Anderson, Pamela (PY) Anderson, Kelli Sae és Joy Malcolm.

Első önálló albumuk 1981-ben jelent meg Jazz Funk címmel, amit később 15 album követett. Legutóbbi 2014 júniusában jelent meg Amplified Soul címmel.
A dalszövegek mélyre szántóak, a zene felemelő, az előadás időtlen. Ez az a zenekar, amit mindenképpen látni kell élőben!

Ajánlatunk


Sokféle mókus él Vörösmókusországban, de van egy dolog, ami az összes itt lakóban közös: mindegyikük farka dús, loboncos és vörös. Misi mókus az egyetlen, aki fekete farokkal született, ki is közösítik. Egy nap Misire bízzák a mókusok téli élelemkészletének őrzését, ám valaki ellopja az összes felhalmozott diót, mogyorót és gesztenyét. Misit nem hagyja nyugodni a gondolat, hogy a mókusok egész télire élelem nélkül maradnak, ezért Bumbával, a cirkuszi majommal útnak indulnak Afrikába, hogy megtalálják a Mindenttermő fát…

A színpadon fellép az ExperiDance 22 fős tánckara és a 100 Tagú Cigányzenekar 20 fős szólistái.

Szűcs János bankigazgató, a gazdag és sikeres „playboy” kiábrándult a könnyelmű életből és hosszabb szabadságra készül újonnan vásárolt autóján. Változtatni akar az életén: hátrahagyni mindent, hogy az üzleti sikerek mellett magánélete is jobb úton induljon el.

Ajánló


A Vaskakas Bábszínház Pöttömszínházi előadása 0-4 éves gyermekek számára ajánlott. Az előadásban felfedezhetjük mi muzsikál, mi táncol és mi ad…

A Győri Filharmonikus Zenekar sikertörténetébe biztos beleégett egy dátum: 2009, amikor a legendás olasz filmzeneszerző-karmesterrel, az Oscar-díjas Ennio Morricone-val nagysikerű…

Rúzsa Magdi Máté Péter- Artisjus- kétszeres Fonogram és négyszeres Petőfi zenei díjas énekesnő.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Céginformációk Közzététel Programarchívum Jogi nyilatkozat

Együttműködő partnereink:

© 2016 | ProKultúra Sopron, Minden jog fenntartva | +36 99 / 517-500 | info@prokultura.hu

Feki Webstudio - honlap, weblap, kereső-optimalizálás