Program


Csókkirály koncert show
8

Csókkirály koncert show

Augusztus 5-6.

CSÓKKIRÁLY – KONCERTSHOW
Tisztelet a magyar rock and roll, a Hungária együttes és Fenyő Miklós előtt. Most a barlangszínházban, a legnagyobb jampi slágerekkel.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 6. szombat, 20:00

Augusztus 5-6.

CSÓKKIRÁLY – KONCERTSHOW

Tisztelet a magyar rock and roll, a Hungária együttes és Fenyő Miklós előtt. Most a barlangszínházban, a legnagyobb jampi slágerekkel. A látványos, lendületes, jó hangulatú show-ban a Hungária együttes és Fenyő Miklós legnagyobb slágereit szólaltatják meg új hangszerelésben Magyarország legnépszerűbb sztárénekesei. Közreműködik a zenei és táncművész szakma kiválóságaiból álló Crescendo Music Orchestra és Női Tánckar. A koncert rendezője a mai magyar zenés színház egyik meghatározó alkotója, a kiváló író és rendező, Szente Vajk. Alkotótársa a Shrek, az Apáca Show, a We Will Rock You és a Puskás musical koreográfusa Túri Lajos Péter, látvány- és animációtervezője Madarász „Madár” János, aki megannyi hazai koncert és színházi előadás mellett az Ákos-koncertek és a Madách Színház szuperprodukcióinak világítástervezője. A koncertshow producere Feke Pál, aki négy éve alapította meg a Crescendo Music Managementet, amelynek célja, hogy koncerteket, showműsorokat, musicaleket hozzanak létre a szakma sztárjaival. Az István, a király rockopera koncertváltozata volt az első nagyszabású vállalkozásuk, amelyet több mint százezren néztek meg. Fertőrákoson kétszer is jártak a hatalmas sikerű produkcióval, s most a második nagy előadásukkal, a Csókkirállyal duplázva szeretnének emlékezetes nyári élményt nyújtani a barlangszínházi közönségnek.

 

Barlangbérlet
Bármely 4 db, különböző előadásra szóló jegy megvásárlása esetén a jegyek árából 20% kedvezményt biztosítunk.
(Az Ötórai hangoló, a Jazzcsütörtök és a Kékfrankos bérlet koncertjeinek kivételével)

Dohnányi bérlet
5 alkalomra szóló bérlet a Soproni Liszt Ferenc Szimfonikus Zenekar „Ötórai hangoló” című koncert sorozatára. 6.000 Ft

Vadak ura – gyermekjegy
Minden 18 év alatti számára 50% kedvezményt biztosítunk a jegyek árából.
A kedvezményre való jogosultságot belépéskor ellenőrizzük.

50% kedvezmény a Soproni Petőfi Színház 2021/2022-es évadára váltott bérletes nézőknek
Bérletes nézőink a Barlangszínház 2022-es előadásai közül egy választott produkcióra kedvezményesen válthatnak jegyet. A kedvezmény csak személyesen érvényesíthető.

Drumbérlet
A SopronDrum fesztivál két koncertjének egy időben történő jegyvásárlása esetén 20 % kedvezményt biztosítunk a jegyek árából. A kedvezmény a két koncertre történő azonos számú jegy vásárlása esetén vehető igénybe.

 

Ajánlatunk


IDŐPONTVÁLTOZÁS! - 2024. február 20. kedd 19 óra -helyett új időpontban - március 28. csütörtök 19 óra! A megváltott bérletek a márciusi időpontra érvényesek.

Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék a Csókos asszony címszerepét játssza. Ünneplik őt meg eljegyzését Dorozsmay Pista zeneszerzővel. A vőlegény azonban átmulatja az éjszakát, zálogba csapja a jegygyűrűket, és megszökik Rica Macával. A botrányos megcsalatás után érkezik Tarpataky báró, a híres mecénás. Katónak pedig dönteni kell: palota és gazdagság, csillogással kecsegtető siker vagy a szegényes bérházban eltöltött élet boldogságra vágyakozva. Zerkovitz Béla egyik legnépszerűbb, örökzöld, operettje csupa humor, szenvedély, szerelem, színház a békebeli Pestről, amikor olyan slágerek csendülnek fel többek között, mint az Asszonykám, adj egy kis kimenőt, az Éjjel az omnibusz tetején, a Gyere, te nímand, a Mi, muzsikus lelkek, valamint a műfaj és a darab emblematikus dala, a Van a Bajza utca sarkán... kezdetű sláger.

Kiss József színházigazgató meghívott vendége: Mikó István Jászai Mari-díjas magyar színművész, rendező, színházigazgató, zeneszerző, érdemes és kiváló művész, a Soproni Petőfi Színház és a Turay Ida Színház örökös tagja.

Ajánló


A vén bakancsos és fia, a huszár, az egyik legismertebb magyar népszínmű 1853-ban született.

A Győri Filharmonikus Zenekar sikertörténetébe biztos beleégett egy dátum: 2009, amikor a legendás olasz filmzeneszerző-karmesterrel, az Oscar-díjas Ennio Morricone-val nagysikerű…

Egy látványos, fergeteges este a Barlangszínház nagyszínpadán a Soproni Szimfonikus Zenekar hangversenyével

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Céginformációk Közzététel Programarchívum Jogi nyilatkozat

Együttműködő partnereink:

© 2016 | ProKultúra Sopron, Minden jog fenntartva | +36 99 / 517-500 | info@prokultura.hu

Feki Webstudio - honlap, weblap, kereső-optimalizálás