Program


Barlangnyitó koncert

Barlangnyitó koncert

Sinatra "My way" Vastag Tamás koncert show

FRANK SINATRA - A hang

 

A XX. század és Amerika egyik legnagyobb hatású énekese Frank Sinatra, vagy ahogy hívták: "The Voice", azaz "A Hang". Tiszta stílus, páratlan, sokoldalú tehetség, hiszen nemcsak énekesként, hanem filmszínészként is eljutott a csúcsra. Megközelítőleg hatvan filmben szerepelt. Nyolc Grammy-díj, két Oscar-díj, három Golden Globe, hatvan éves pályafutás, több mint 70 nagylemez, 300 kislemez, 150 millió eladott album. Műfajok és egy korszak mítosza, olyan zseni, aki gyarlóságaival, ellentmondásos életével együtt kitörölhetetlen nyomot hagyott a világ szórakoztatóiparában.

 

VASTAG TAMÁS - sorsszerű találkozás

 

Vastag Tamás és Frank Sinatra dalai, lelke összeforrtak az elmúlt években. Nagy rajongója a kultikus művésznek, a tévénézők, koncertre járók is hallhatták már többször, milyen átéléssel, hitelességgel, elsöprő érzelmi töltettel, belső tartalommal énekli a számait. Talán sosrszerűnek tűnhet, színpadon is eljátszhatta Frank Sinatrat. Szomor György meghallotta egyszer, hogyan énekli a "My Way" című számot és azonnal írt, rendezett neki egy darabot a legendáról. Vastag Tamás pedig azóta is nagy kedvvel, odaadással, szenvedéllyel énekli kedvence dalait. Most ezen a koncerten olyan zenészek, előadók, vokalisták társaságában, akik szintén képesek emlékezetesen megidézni, színpadra varázsolni egy nagy legenda szellemiségét. Időtlenül, hiszen Sinatra örök.

 

STÚDIÓ 11 - zenei legenda

 

A Studio11 zenekar története a közszolgálati rádió égisze alatt Zsoldos Imre és Dobsa Sándor vezetésével indult 1963-ban. Zenekarunk évtizedeken keresztül meghatározó részese volt a magyar könnyűzene fejlődésének, fontos dalok, produkciók megszületésének közreműködője. Tagjaink magas szinten képzett muzsikusok - egyúttal kiemelkedő szólisták is - akik rendszeres szereplői a hazai és nemzetközi jazz életnek. A több évtizedes művészeti tevékenység eredménye tengernyi hanghordozón, televízió - és rádiófelvételen hallható, látható. A jelenleg művészeti társulatként működő Studio11 Ensemble a legkülönbözőbb összeállításokban formát öltve, a jazz és a könnyűzene valamennyi stílusában mindig is a szabad zenélés útjain jár.

 

Vendég előadók:

STÉPHANIE SCHLESSER,
PAPP ATTILA

 

Trombita:

HORVÁTH TAMÁS

 

valamint a produkció tánckara.

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

Ajánló


David Friedman workshop Jegyvásárlás
1 250 Ft

David Friedman jazz ütőhangszeres művész, a Berlini Egyetem Jazz Tanszékének megalapítója és vezetője,…

Műsor: Csillagok háborúja, Hook, Schindler listája, Mesterséges értelem, Jurassic Park, Superman, A cápa,…

Céginformációk Közzététel Programarchívum Jogi nyilatkozat

Együttműködő partnereink:

© 2016 | ProKultúra Sopron, Minden jog fenntartva | +36 99 / 517-500 | info@prokultura.hu

Feki Webstudio - honlap, weblap, kereső-optimalizálás