Program


A Tánc Világnapja - Gálaest

A Tánc Világnapja - Gálaest

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 23. szombat, 18:00

Tánc Világnap Gálaest 

Április 29. a Tánc Világnapja. A jeles dátum alkalmat ad a soproni tánccsoportoknak, egyesületeknek, hogy együtt ünnepeljék a táncot. Táncolunk a szívünk ritmusára, a szél zúgására, a madárdalra, a dobpergésre, a kedvenc zenénkre! A tánc több mint mozgás sorozatok egymásutánja, testünk, lelkünk és szívünk is táncol, mikor zenére mozdulunk. Örömünk, szeretetünk és érzéseink mutatkoznak meg benne, ezért ünnep minden nap, amelyen táncolunk. 

A Tánc Ünnepére hívjuk nézőinket 2022 április 23.-án 18 órai kezdettel. 

Ajánlatunk


2022. május 22. (vasárnap) 10.00 és 16.00 Tartana míg a világ - Soproni Petőfi Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola néptánccsoportjai, népzenészei, Pendelyes Táncegyüttes műsora

Július 2. Lehár-gálaest (magyarul) Sopron díszpolgára, aki gyerekkorát a városban töltötte, és jóban volt Puccinivel. Az operettműfaj királyai között jegyzik. Nagyszabású Lehár-gálaesttel várja az operettrajongókat Benedekffy Katalin operaénekes neves szólistákkal, a Liszt Ferenc Szimfonikus Zenekarral és a Sopron Balett közreműködésével.

Július 9. - Stanley Jordan Quartet – SopronDrum A mágikus zenész visszatér. Stanley Jordan, a világsztár gitáros, zeneszerző 2017-ben már játszott a barlangszínházban, és annyira lenyűgözte a helyszín, hogy újra nagy örömmel jön Fertőrákosra. A világ dzsesszéletének csillaga hat kontinens több mint hatvan országában ejtette ámulatba a nézőket. Most újra erre készül.

Ajánló


2022. május 21. (szombat) 19.00 Pakulár: csillag-ég-hegytető a Sopron Táncegyüttes műsora

A Punnany Massif zenekar az elmúlt évtizedben sokakkal megszerettette egyedi recept alapján kikevert hangzásvilágát. Mára a hazai zenei élet egyik…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!