Program


A szving meg a tangó

A szving meg a tangó

Táncjáték két részben
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 24. vasárnap, 19:00

A szving meg a tangó
Miközben Európa a XX. század első nagy háborújába hajszolja magát, majd annak következményeit nyögi, Amerikában új világ épül: két nagyváros indul rohamos fejlődésnek – az északi féltekén New York, a délin pedig Buenos Aires. Hogy melyik lesz az új világ központja, még nem dőlt el. Ezt a kort idézi meg a táncjáték két része, amely itt is, ott is a mulatók világába visz el bennünket, ahol szól a szving meg a tangó. Bandaháborúk dúlnak, az élet keveset ér, s még az igaz szerelem sem kap sok esélyt.

Élő zenével; zenei vezető: Oberfrank Péter

A SOPRON BALETT ÉS A ST. PÖLTEN-I EUROPABALLETT KOPRODUKCIÓJA

Ajánlatunk


Havi rendszerességgel, közönségtalálkozóval egybekötött filmes estre várjuk az érdeklődőket. A 2024-es év első félévének tematikája a magyar, kortárs, történelmi témájú nagyjátékfilmek. 

A Fertőrákosi Barlangszínházban számos nagysikerű operaelőadás valósulhatott meg az elmúlt évtizedekben. Második éve a Soproni Ünnepi Hetek keretében operastúdió is működik, ahol fiatal pályakezdő énekesek nemzetközileg elismert mesterektől tanulhatnak. A Dohnányi teremben az Opera Stúdió Sopron ifjú szólistái mutatkoznak be ismert operák népszerű jeleneteivel, áriáival.

Sakk (CHESS) musical a szerelem, szenvedély, játék és küzdelem darabja, két sakkvilágbajnoki döntő története, melyet két szuper-nagyhatalom harca irányít. Benny Andersson Tim Rice és  Björn Ulvaeus a világ musicalirodalmának zeneileg egyik legigényesebb darabját alkotta meg. A becsületes sportember, a karrierista zseni, az frusztrált, ügyes de érző szívű taktikus, a hatalom hálójában kiszolgáltatottan vergõdõ szerelmes és a nagy politikai manipulátorok izgalmas harcát karakteresen mutatják a jelenetek, a nagyszerűen hangszerelt, szép, olykor drámai melódiák. A kiváló zenekar, hatalmas kórus, a kiváló énekesek és táncosok, akiknek tehetségét a Vámpírok bálja felejthetetlen előadásain is csodálhatjuk, teszik emlékezetessé az estét.

Ajánló


A Vaskakas Bábszínház Pöttömszínházi előadása 0-4 éves gyermekek számára ajánlott. Az előadásban felfedezhetjük mi muzsikál, mi táncol és mi ad…

Egy látványos, fergeteges este a Barlangszínház nagyszínpadán a Soproni Szimfonikus Zenekar hangversenyével

A romantikus történet rengeteg humorral van átszőve, markáns karakterei szinte minden műfaj művelőit megihlették már. Az élő zenekarral játszott musicalben…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Céginformációk Közzététel Programarchívum Jogi nyilatkozat

Együttműködő partnereink:

© 2016 | ProKultúra Sopron, Minden jog fenntartva | +36 99 / 517-500 | info@prokultura.hu

Feki Webstudio - honlap, weblap, kereső-optimalizálás