Program


A rézerdő lakói

A rézerdő lakói

Méhes Csaba és a Brass in the Five -
zenés mesejáték
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 14. csütörtök, 14:30

Rézerdőben, rézfák között rézhangok zendülnek – találkozik hat manó. Zenélnek, énekelnek, táncolnak, mókáznak, kirándulnak, kertészkednek, egy szóval: élik az erdei manók vidám életét. Ráadásul megszelídítenek egy medvét, és nem maradhat el a csiga–teknős derbi sem. S miközben közös erővel megbirkóznak a rézerdei élet kihívásaival, barátságuk még szorosabbá kovácsolódik.

Szereplők: Méhes Csaba (pantomim), Simai LászlóMonoki Attila (trombita), Soós Péter (kürt), Koppányi Béla (harsona), Takács Tibor (tuba)

Méhes Csaba és a Brass in the Five kvintett előadása

Ajánlatunk


A Győri Filharmonikus Zenekar sikertörténetébe biztos beleégett egy dátum: 2009, amikor a legendás olasz filmzeneszerző-karmesterrel, az Oscar-díjas Ennio Morricone-val nagysikerű távol-keleti és európai turnén vett részt. A társulat a Kékfrankos koncertsorozat lezáró koncertjén augusztus 24-én (szombat), a We all love Ennio Morricone tribute albumról válogat, megidézve a Mester zenei örökérvényű zenei nagyságát, Ludovico Fulci dirigálásával.

Sokféle mókus él Vörösmókusországban, de van egy dolog, ami az összes itt lakóban közös: mindegyikük farka dús, loboncos és vörös. Misi mókus az egyetlen, aki fekete farokkal született, ki is közösítik. Egy nap Misire bízzák a mókusok téli élelemkészletének őrzését, ám valaki ellopja az összes felhalmozott diót, mogyorót és gesztenyét. Misit nem hagyja nyugodni a gondolat, hogy a mókusok egész télire élelem nélkül maradnak, ezért Bumbával, a cirkuszi majommal útnak indulnak Afrikába, hogy megtalálják a Mindenttermő fát…

A TBG Production előadása elsősorban a zseni mögött rejlő embert kívánja bemutatni a nagyközönségnek, aki ugyanúgy hisz és remél, vágyakozik és szenved, küzd és örül, mint bármelyikünk, ugyanakkor valami bámulatos belső felhajtóerő, energia sugárzik belőle.

Ajánló


A műfaj rajongóinak kívánságára kerül színre minden idők egyik legnagyobb, legnépszerűbb magyar operettje, a Csárdáskirálynő a Barlangszínházban!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Céginformációk Közzététel Programarchívum Jogi nyilatkozat

Együttműködő partnereink:

© 2016 | ProKultúra Sopron, Minden jog fenntartva | +36 99 / 517-500 | info@prokultura.hu

Feki Webstudio - honlap, weblap, kereső-optimalizálás