Program


The Blues Brothers

The Blues Brothers

The Blues Brothers:
Hozzávalók: két napszemüveg, két fekete öltöny, egy marék sláger.
A hozzávalókat keverd össze pár csattanós poénnal és fél tucat csinos táncoslánnyal…

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 18. péntek, 19:00

A világhírű film alapján készült színpadi változat egy sodró lendületű, izgalmas, táncos show, amelyben annak idején a két pályakezdő komikus, Dan Aykroyd és John Belushi az 1978-ban életre hívott alteregóik – Jake és Elwood Blues, azaz a Blues Brothers – segítségével a stand up comedy, a blues és a soul különleges egyvelegét teremtette meg. Sikereik nyomán két évvel később saját filmet kaptak, amelyben olyan legendák tűntek fel, mint Ray Charles vagy épp John Lee Hooker. Nem tudni, hogy Feke Pál és Serbán Attila a recept alapján dolgoztak-e, ám az bizonyos, hogy az énekes idolok iránti lelkesedés és a műfaj iránti szeretet vitte rá a két művészbarátot arra, hogy az előadás idejére (Blues) testvérré fogadják egymást. A nézők pedig bízvást fogadhatnak arra, hogy hangulatos, látványos és igazán különleges színházi estéjük lesz!

Ajánlatunk


Szűcs János bankigazgató, a gazdag és sikeres „playboy” kiábrándult a könnyelmű életből és hosszabb szabadságra készül újonnan vásárolt autóján. Változtatni akar az életén: hátrahagyni mindent, hogy az üzleti sikerek mellett magánélete is jobb úton induljon el.

Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék a Csókos asszony címszerepét játssza. Ünneplik őt meg eljegyzését Dorozsmay Pista zeneszerzővel. A vőlegény azonban átmulatja az éjszakát, zálogba csapja a jegygyűrűket, és megszökik Rica Macával. A botrányos megcsalatás után érkezik Tarpataky báró, a híres mecénás. Katónak pedig dönteni kell: palota és gazdagság, csillogással kecsegtető siker vagy a szegényes bérházban eltöltött élet boldogságra vágyakozva. Zerkovitz Béla egyik legnépszerűbb, örökzöld, operettje csupa humor, szenvedély, szerelem, színház a békebeli Pestről, amikor olyan slágerek csendülnek fel többek között, mint az Asszonykám, adj egy kis kimenőt, az Éjjel az omnibusz tetején, a Gyere, te nímand, a Mi, muzsikus lelkek, valamint a műfaj és a darab emblematikus dala, a Van a Bajza utca sarkán... kezdetű sláger.

Egy látványos, fergeteges este a Barlangszínház nagyszínpadán a Soproni Szimfonikus Zenekar hangversenyével

Ajánló


2024 március 17-én a Veszprém Arénában osztatlan közönségsiker által kísérve bemutatódott a hihetetlenül nagyszabású „SZÁLLJ FEL SZABAD MADÁR” koncertshow!

A szimfonikus szuperkoncert mindenki számára ismert, felejthetetlen slágerekkel (csak, hogy pár példát említsünk: Michael Jackson, Tina Turner, Donna Summer, ABBA,…

A vén bakancsos és fia, a huszár, az egyik legismertebb magyar népszínmű 1853-ban született.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Céginformációk Közzététel Programarchívum Jogi nyilatkozat

Együttműködő partnereink:

© 2016 | ProKultúra Sopron, Minden jog fenntartva | +36 99 / 517-500 | info@prokultura.hu

Feki Webstudio - honlap, weblap, kereső-optimalizálás