Program


Edith és Marlene

Edith és Marlene

Manna Produkció - Edith és Marlene

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

„A francia Edith Piaf és a német Marlene Dietrich találkozása sorsszerű volt. A XX. század két zsenije szélsőségesen eltérő habitust képviselt: Piaf az önpusztító szenvedély, Dietrich a végletes fegyelem és profizmus útján járt, s, hogy kinek volt igaza – azt döntsék el a nézők! Amikor az üres papír fölött ültem, azon töprengve, hogy hogyan is lépjenek színre és szólaljanak meg ezek a csodálatos nők, Piaf dalait hallgattam, és beleborzongtam. Egyet ígérhetek, önök is hallani fogják a dalokat, és önök is borzongani fognak.” – írja a szerző: Pataki Éva.

„Különös élmény számomra, hogy bő huszonöt év után újra életre kel az Edith és Marlene, amit Mészáros Márta biztatására írtam a Pesti színháznak, és, amit ismét ő rendez. A darab a prágai, a pozsonyi és a varsói bemutatók után ismét „hazatér", és megint két csodálatos színésznő lép benne színpadra.”

Szereplők: Botos Éva, Nagy-Kálózy Eszter, Kecskés Karina, Fodor Annamária, Marton Róbert, Nagy Dániel Viktor, Csémy Balázs, Wágner Puskás Péter
Szerző: Pataki ÉvaRendező: Mészáros Márta

Ajánlatunk


A Győri Filharmonikus Zenekar sikertörténetébe biztos beleégett egy dátum: 2009, amikor a legendás olasz filmzeneszerző-karmesterrel, az Oscar-díjas Ennio Morricone-val nagysikerű távol-keleti és európai turnén vett részt.

2024 március 17-én a Veszprém Arénában osztatlan közönségsiker által kísérve bemutatódott a hihetetlenül nagyszabású „SZÁLLJ FEL SZABAD MADÁR” koncertshow!

Ajánló


Sopronban a Tánc Világnapját megalapítása óta minden évben megünnepeljük egy olyan műsorral, ahol a város tánccal foglalkozó csoportjai lépnek fel.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Céginformációk Közzététel Programarchívum Jogi nyilatkozat

Együttműködő partnereink:

© 2016 | ProKultúra Sopron, Minden jog fenntartva | +36 99 / 517-500 | info@prokultura.hu

Feki Webstudio - honlap, weblap, kereső-optimalizálás